Beste financieel beslisser,

Goed dat u dit leest! Dat betekent dat het onderwerp ‘security’ op uw agenda en daarmee die van organisatie staat. Wellicht bevindt uw organisatie zich nog in een oriënterende fase, of is er al de nodige aandacht uitgegaan naar het verbeteren van de digitale beveiliging. In beide gevallen staan we voor u klaar. Want cyberdreigingen en digitale ontwikkelingen in het algemeen staan niet stil, net zo min als uw organisatie.

De toenemende cybercriminaliteit dwingt bedrijven hun best te doen kwaadwilligen een stap voor te zijn. Daarbij gaat het niet alleen om de beveiliging van ICT-systemen, maar ook om de bescherming van bedrijfsprocessen en informatiestromen op alle niveaus binnen de organisatie. Ook het beschermen van de “fysieke omgeving“ is van groot belang en zorgt voor de nodige uitdagingen. Wist u dat de afdeling finance afdeling één van de meest interessante en dus kwetsbare bedrijfsonderdelen zijn voor cyberaanvallen? Hoe goed kent u de risico’s binnen uw organisatie? Hoe gevoelig is uw organisatie werkelijk voor cybercriminaliteit? In hoeverre bent u bewust van de risico’s?

Situaties

Hoe gaat uw afdeling om met onderstaande situaties en heeft u het antwoord op onderstaande vragen?

  • Ontvangt u of één van uw medewerkers wel eens een informele mail met daarin een verzoek om even € 10.000 over te maken vanuit de algemeen directeur?
  • Ontvangt u vanuit een bekende leverancier wel eens mail met daarin een rekeningnummer wijziging?
  • Wat zijn uw digitale assets en wat is de impact wanneer deze assets niet meer beschikbaar zijn?
  • Wat is de indirecte en directe financiële impact van een datalek?
  • Krijgt u vanuit IT management technische oplossingen voldoende onderbouwd en begrijpelijk gepresenteerd?
  • Bent u als tekenbevoegde in staat om voldoende onderbouwd de (technisch) best passende IT oplossingen te kiezen voor uw organisatie?
  • Geeft uw organisatie nu veel geld uit aan de beste producten in de markt zonder integraal securityplan? Denk daarbij aan high-end firewalls, end-point security oplossingen en overige “best of breed” punt oplossingen?
  • Bent u er van op de hoogte dat een geïntegreerde aanpak niet alleen tot een hoger securityniveau kan leiden maar dat u met een relatief kleine investering enorm veel geld kunt besparen?

Van belang is dat we niet enkel aandacht hebben voor de techniek; maar ook voor de mens en uw organisatie. Een duidelijk, gedragen beleid op maat en cybersecurity awareness van medewerkers zijn minstens net zo belangrijk.

StackSecure begrijpt de rol die u speelt in uw organisatie, de keuzes die u dient te maken en uw verantwoordelijkheden in deze digitale wereld. Wij komen graag eens vrijblijvend met u in contact om met u te sparren over de uitdagingen die spelen en waar wij eventueel een impact kunnen maken voor u en uw organisatie.

Neem contact op
StackSecure maakt gebruik van cookies.

Voor het correct functioneren, optimaliseren van deze website en t.b.v. commerciële doeleinden maakt StackSecure gebruik van cookies. Meer hierover kunt u lezen in ons privacy statement