Beste directie,

We begrijpen dat u zich graag volledig richt op de gezonde, duurzame groei van uw organisatie. Toch dwingt toenemende cybercriminaliteit ook eigenaren en directieteams om serieus rekening te houden met een mogelijk cyberincident. Wist u dat 60% van de MKB bedrijven in Nederland 6 maanden na een succesvolle cyberaanval de deuren sluiten? Daarnaast bent u als bevoegde namens uw organisatie vaker het doelwit van gerichte aanvallen (denk aan social engineering).

StackSecure ondersteunt eigenaren en directieteams om gericht te kijken naar de risico’s en komt vervolgens met praktische oplossingen op maat. Daarbij wordt onder andere rekening gehouden met budgetten, resources en de belangrijkste assets.

Heeft u al eens nagedacht over onderstaande vragen? We denken graag mee over de antwoorden!

  • Heeft u een CISO aangesteld, kan deze collega zich fulltime wijden aan informatiebeveiliging?
  • Wat zijn uw digitale assets en wat is de impact wanneer deze assets niet meer beschikbaar zijn?
  • Wat is de directe en indirecte impact van een datalek? Wat zijn uw verantwoordelijkheden?
  • Hoe vaak test uw organisatie op een scenario waarin u gehackt bent? Door bijvoorbeeld het herstellen van een back-up?
  • Krijgt u als beslisser vanuit IT management technische oplossingen voldoende onderbouwd en begrijpelijk gepresenteerd?
  • Bent u er van op de hoogte dat een geïntegreerde aanpak op gebied van informatiebeleid niet alleen tot een hoger securityniveau kan leiden maar dat u met een relatief kleine investering ook enorm veel geld kunt besparen?

Een integrale aanpak

Van belang is dat we niet enkel aandacht hebben voor techniek; maar ook voor de mens en uw organisatie. Een duidelijk gedragen beleid op maat én cybersecurity awareness van medewerkers zijn minstens net zo belangrijk. Daarbij kijken we kritisch naar hetgeen bij uw bedrijf past, zodat de oplossing aansluit op de organisatie.

Advies op maat

Onze adviseurs begrijpen uw rol als belangrijke stakeholder in de organisatie. Evenals de uitdagingen en verantwoordelijkheden die daarbij horen. Voor directie en eigenaren bieden wij een uur gratis consult. Dit is geheel vrijblijvend, we geven daar tips en denken graag mee waarin wij eventueel een impact kunnen maken voor u en uw organisatie.

Neem contact op
StackSecure maakt gebruik van cookies.

Voor het correct functioneren, optimaliseren van deze website en t.b.v. commerciële doeleinden maakt StackSecure gebruik van cookies. Meer hierover kunt u lezen in ons privacy statement