#}
Bedrijfspand De Ring Eindhoven

Over ons

StackSecure bestaat uit een team van gedreven IT professionals met een passie voor cybersecurity. Een belangrijke drijfveer is dat we dagelijks organisaties en individuen weerbaarder mogen maken tegen cybercriminaliteit.

Visie

Bij StackSecure geloven we in een wereld waarin informatie betrouwbaar is, waarin data wordt beschermd en waarin data wordt gebruikt in plaats van misbruikt.

Missie

Het is daarom onze missie om, als betrouwbare, langetermijnpartner, de digitale weerbaarheid van bedrijven, medewerkers en daarmee indirect de maatschappij te verhogen.

Het team en de aanpak

StackSecure bestaat uit een team van enthousiaste cybersecurity experts. Het team bestaat uit security specialisten, security adviseurs, programmeurs en experts uit het onderwijs. Samen werken we aan het digitaal veilig maken en houden van organisaties en haar personeel. We werken met een integrale benadering waarbij we proactief testen naar kwetsbaarheden, kijken naar informatiebeveiligingsbeleid, cybersecurity awareness en borging van voorgaande.

Over de oprichters

StackSecure is opgericht door een team van gedreven ondernemers met een totaal verschillende achtergrond. Juist door deze multidisciplinaire achtergrond en gecombineerde ervaringen kunnen we onze klanten goed bedienen.

Giel Oerlemans
Een gedreven expert op het gebied van informatica. Met een dubbele master Computer Science & Engineering en Science Education & Communication brengt hij veel diepgaande technische knowhow in de organisatie. Door zijn werkervaring als IT-manager van een middelgroot bedrijf weet hij daarnaast waar onze klanten dagelijks mee te maken hebben.
René Geenen
Als ervaren commercieel eindverantwoordelijke heeft hij tevens enorm veel affiniteit en kennis van de techniek. René heeft als adviseur meer dan 10 jaar bruggen gebouwd tussen hoogwaardige IT oplossingen en klanten (van MKB tot enterprise). Door deze ervaringen is hij een sparringpartner voor zowel IT-personeel alsmede hoger management.

Wilt u graag meer weten over StackSecure of heeft u een inhoudelijke vraag? Neemt u dan gerust eens vrijblijvend contact op.

StackSecure maakt gebruik van cookies.

Voor het correct functioneren, optimaliseren van deze website en t.b.v. commerciële doeleinden maakt StackSecure gebruik van cookies. Meer hierover kunt u lezen in ons privacy statement