Subsidieregeling Data Security regio Eindhoven

  • King Fai Yan
  • woensdag 16 juni 2021 om 15:30

Ben je een ondernemer gevestigd in Zuidoost-Brabant met minder dan 100 medewerkers in dienst en wil je nieuwe activiteiten ontwikkelen op het gebied van digitalisering gericht op het beschermen van (digitale) data, zoals een security-awareness training voor medewerkers, het uitvoeren van een phishing simulatie en/of het uitvoeren van een penetratietest (ethische hack op kwetsbaarheden in systemen), dan kom je mogelijk in aanmerking voor een subsidie. Er zijn nog steeds vouchers beschikbaar voor de Adviesregeling Digitalisering MKB 2021. Voor meer informatie, zie de website van Metropoolregio Eindhoven.

Subsidie

De regeling geldt voor de volgende gemeentes:

Bergeijk, Deurne, Valkenswaard, Bladel, Eersel, Asten, Someren, Nuenen, Best, Reusel-De Mierden, Geldrop-Mierlo, Helmond, Eindhoven, Cranendonck, Waalre, Son en Breugel, Heeze-Leende, Gemert-Bladel, Oirschot, Veldhoven en Laarbeek.

We kijken graag mee met welke dienst we het meeste impact maken op de informatiebeveiliging van jouw organisatie en of deze eventueel in aanmerking komt voor een subsidie. Neem gerust eens vrijblijvend contact op.

StackSecure maakt gebruik van cookies.

Voor het correct functioneren, optimaliseren van deze website en t.b.v. commerciële doeleinden maakt StackSecure gebruik van cookies. Meer hierover kunt u lezen in ons privacy statement